2014. december 15., hétfő

32. Gareth Pugh

14 évesen kezdett el a ruhatervezéssel foglalkozni - kosztümöket készített az English National Youth Theatre számára. Már első jelentősebb kollekcióival felkeltette a Dazed & Confused magazin főszerkesztőjének a figyelmét, így Pugh hamarosan címlapra került jellegzetes kreációival.

Divattervezést tanult a City of Sunderland College-ben, diplomáját 2003-ban szerezte meg.
Az első igazán figyelemreméltó divatbemutatója a londoni Kashpoint klubban a Kashpoint's Alternative Fashion Week keretein belül került megrendezésre. Innentől kezdve már biztosan haladt a hírnév felé, ódákat zengtek tehetségéről, frissességéről, illetve a nem hétköznapi ruhakölteményeiről.
A Fashion East hívta meg egy őszi csoportos bemutatóra 2005-ben, s a felkészüléshez Pugh-nak 4 hete volt. Stúdió, pénz, és segítség nélkül állt neki az új , ám hatalmas siker lett.
Az első szóló bemutatóra a 2006-os London Fashion Weeken került sor.
A 2007-es tavaszi/őszi kollekciót mutatta be a tervező, s ezt követően már a Vogue is felkapta a fejét a fiatal tehetségre. Hatásai egyértelműek, láthatóan kedveli a 80-as évek stílusát és az extrém clubweart. Munkáiban érezhető a glam rock, a post-punk, a gothic, az újromantikusok öltözködési stílusának íze. Latex, plasztik, foam, PVC - és még megannyi érdekes anyag, amit kreatívan felhasznál.

Fall 2008



AW/ 2009/10





                                                                      Studio Látogatás







Beyonce 2010




Beyonce Run the world klipjében flitter páncélruha, tükörcsizma
ITT a Klipp megtekinthető




Lady Gaga




MTV Europe Awards in 2008_Kylie Minogue





Fall 2014, Lady Gaga

Spring 2014





                                                                         SS/ 2015 Campaign


















1 megjegyzés:

  1. Артур Борис vagyok, az Orosz Köztársaság lakója / állampolgára. 52 éves vagyok, vállalkozó / üzletember. Egyszer nehézségeim voltak a projektem / vállalkozásom finanszírozásában, ha nem egy jó barátom, aki bemutatott Benjamin Lee úrnak, hogy kapjon egy 250 000 USD értékű hitelt a cégétől. Amikor kapcsolatba léptem velük, mindössze öt munkanapra volt szükség ahhoz, hogy a hitelezési folyamatom elkészüljön és a számlámra kerüljön. Még rossz hitelelőzmények mellett is kínálják Önnek szolgáltatását. Emellett mindenféle kölcsönt kínálnak, például üzleti hiteleket, lakáshiteleket, személyi kölcsönöket, autókölcsönöket. Nem tudom, hogyan köszönjem meg nekik, amit értem tettek, de Isten megjutalmazza őket dicsőségében gazdagsága szerint. Ha sürgős pénzügyi segítségre van szüksége, vegye fel velük a kapcsolatot ma e-mailben: 247officedept@gmail.com WhatsApp információ ... + 1-989-394-3740

    VálaszTörlés