2014. október 31., péntek

7. Anna Sui


Anna Sui szülei kínai származásúak. Édesapja,Paul mérnökként végzett a Sorbonne-on, édesanyja, Grace pedig festőnek tanult. A fiatal pár Párizsban ismerte meg egymást és végül Detroitban alapítottak családot. A kis Anna csupán négy éves volt, amikor eldöntötte, hogy divattervező lesz. Ekkoriban azzal töltötte az idejét, hogy a divatmagazinokból kivágta a számára izgalmas képeket, aztán ezeket a lapokat dossziékba gyűjtötte, és genius files-ként emlegette őket. Mindebben az a különleges, hogy néha még ma is merít belőlük ihletet.


1991-es évet egész biztosan nem felejti el adivattervező, ugyanis ezen év áprilisában debütált a kifutón első teljes kollekciójával, amely több "head-to-toe" megjelenésű ruhát tartalmazott, és amely kollekciót mintaképe, Coco Chanel ihlette. Egy év múlva nyitotta meg első saját üzletét New Yorkban, méghozzá a híres-neves Soho kerületben (Greene Street 113.). Ez a szalon híven tükrözi Suiszerteágazó stílusát: a fal lila, a padló piros színű, a bútorok és rock&roll a poszterek pedig bolhapiacról valóak.


Tavasz/Nyár 2015







Jellemző rá, hogy határtalan energiával mixeli össze a különböző stílusokat (aromantikus kalóztól a hippiig, mindenféle stílus megtalálható nála), mindezt teszi úgy, hogy közben végletekig kreatív és merész marad, ráadásul vállalja, hogy a különféle minimalista trendek ellenéreő mindig alaposan feldíszíti a kreációit. Igen sokoldalú és szerteszét burjánzó ötleteinek csak néhány dolog szabhat határt. Színes stílusát sok híresség szereti, akik szívesen is hordják a tervezéseit.




Fall 2014
Fall 2014

Tavasz/Nyár 2015
Tavasz/Nyár 2014 Schön! Magazine







Rose Cheek Color

Szépségiparból pár terméke



2014 Ősz








Alone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése